Skip to content

Deze talenten gingen je voor:

Tommie Thie

Tommie Thie

Tommie Thie

o.a. Musical Kinky Boots &
The Lion King film en musical
Kinky Boots & The Lion King film en musical

“Met zo veel passie en plezier voelen we ons gedragen door het Vocal Center team en wordt Tommie uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen!”

Coach: Michelle Splietelhof

Miencke Kalloe

Miencke Kalloe

Miencke Kalloe

Junior Songfestival 2019
Finaliste Junior Songfestival 2019

“Met de begeleiding van Joyce kreeg ik alle nodige handvatten om zelfverzekerd te kunnen zingen tot aan de finale van het Junior Songfestival 2019”

Coach: Joyce van der Sangen

Elles van den Berg

Elles van den Berg

Elles van den Berg

Musical Fun Home

Foto: Sjoet.xyv kindercasting fotografie
Kleine Alison in de musical Fun Home

“Ik ben ontzettend blij dat Michelle mijn zangtalent heeft ontdekt! In één jaar tijd heb ik heel veel geleerd en bereikt!”

Coach: Michelle de Jong

Vanaf het eerste contact met Vocal Center voelen we ons helemaal thuis!  Niets is te veel gevraagd. Voorbereiding voor audities, musicals, shows in elk genre, het kan allemaal!

Begeleiding audities, grote producties/rollen

Al onze coaches hebben inmiddels veel ervaring opgedaan bij het werken in producties. Denk dan aan TV-shows, grote musicalproducties, voice over werk voor film/tekenfilms of concerten. Het is voor ons van het grootste belang dat de eventuele teleurstellingen bij een afwijzing niet leidt tot een trauma of een negatieve ervaring. We willen onze kinderen bewust maken van de mogelijkheden en hoe dingen gaan binnen producties. Verwachting management dus.

Uiteraard kunnen we uw kind aanmelden via ons netwerk. Echter doen we dat wel pas als we zeker zijn dat de verwachting juist is. We willen dat uw kind zingen leuk blijft vinden. En soms is het dan niet verstandig mee te doen aan een competitie maar soms ook juist wel. Dit gaat volledig in overleg met kind en ouders. Wij hebben hierin een adviserende/begeleidende rol.

Wil je meer informatie?

Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen dan binnen 24 uur contact op.

 

    Guy sitting down clipped

    Wil je direct een les boeken?

    Weet je al wat je wilt, en wil je direct reserveren voor een les? Klik dan op de onderstaande knop.