Skip to content

Hallo! Wat leuk dat je op onze site bent.

Wij zijn Vocal Center Kids en we vinden het heel leuk om samen met jou te gaan zingen!

Bij onze coaches leer je namelijk hoe je maximaal gebruik kan maken van je stem. Iedereen heeft een stem en wij geloven dat iedereen kan zingen! We gebruiken een superleuke, makkelijk te begrijpen techniek die ook wordt gebruikt door bekende Nederlanders zoals Romy Monteiro, Mr Probz, André Hazes, Ronnie Flex, Nielson, en heel veel anderen. Zij gebruiken dan dus dezelfde techniek als jij! Hoe cool is dat? Je kunt in een koor, meedoen met een musical en/of privé- en groepslessen nemen.

Girl laying down clipped flipped

We hebben al veel kinderen geholpen met het voorbereiden van audities voor grote tv-shows en musicalproducties. Zo zijn we coach van Tommie Thie (Lion King film en Musical) en hebben we in het verleden meerdere keren in de finale gestaan van The Voice Kids met een zanger of zangeresje van Vocal Center Kids. We begeleiden [LINK] het hele traject, inclusief verwachtingsmanagement.

Girl looking around corner clipped flipped

Zangles:

Bij Vocal Center Kids kun je kiezen voor verschillende soorten zanglessen. Zo kun je in een [groep LINK] (Maximaal 10 personen) met ons werken aan nieuwe liedjes (De hippe nieuwe popsongs) waardoor je leert hoe het samen zingen werkt. Ook werk je in deze groep aan je zangtechniek met onze eigen methode Vocal Essence. Er is een beetje ruimte voor individuele coaching maar we focussen ons op groepszingen.

Ook kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling door privélessen te nemen. In deze één op één sessie werk je aan je techniek d.m.v. van onze zangmethode Vocal Essence. Uiteraard gaat het sneller dan in een groepszangles doordat je persoonlijke aandacht krijgt van je Coach. Je moet er wel wat voor over hebben en ook thuis aan de slag. Deze techniek verandert niets als je groter wordt dus je legt hiermee een basis voor de rest van je leven. Je zult beter begrijpen hoe je stem werkt en daardoor zal je hem beter kunnen gebruiken. Bekijk hier de verschillende abonnementen.

Tarieven/Abonnementen.

Groepslessen: maximaal 10 kinderen

We hebben series van 12 lessen van 1 uur die wekelijks gegeven worden op onze locatie. Check hier de verschillende locaties.

We eindigen iedere serie met en eindpresentatie op een echt podium voor papa’s, mama’s opa’s, oma’s, ooms, tantes, vriendjes vriendinnetjes enz. enz.

Kosten per les bedragen zijn 13,50 per week. Deze zullen we door automatische incasso per maand afschrijven.
Voor de eindpresentatie vragen we een bijdrage van €7,50. Deelname aan de eindpresentatie is niet verplicht.

Privélessen los te boeken of in voordeelbundels:

30 minuten zanglessen
Een los te boeken privézangles van 30 minuten €31,25
Bundel van 5 lessen €30,50 per les. (Voordeel: €3,75)
Bundel van 10 lessen €29,75 per les. (Voordeel: €15,00)
Bundel van 15 lessen €29,00 per les. (Voordeel: €33,75)

45 minuten zanglessen
Een los te boeken privézangles van 45 minuten €45,40
Bundel van 5 lessen van €43,00 per les. (Voordeel: €12,00)
Bundel van 10 lessen van €40,85 per les. (Voordeel: €54,00)
Bundel van 15 lessen van €39,50 per les. (Voordeel: €90,00)

60 minuten zanglessen
Een los te boeken privézangles van 60 minuten €56,50
Bundel van 5 lessen van €52,50 per les. (Je voordeel: €20,00)
Bundel van 10 lessen van €49,00 per les. (Je voordeel: €75,00)
Bundel van 15 lessen van €47,50 per les. (Je voordeel: €135,00)


Popkoor

Musical:

We hebben onze eigen Musical!!

Boswachter Sjaak en het Falwabos.
“De avonturen van een boswachter zonder bos”.

Deze musical is spannend, educatief, het maakt je bewust van het belang van het milieu en bovenal is het een gezellig, grappig verhaal waarin heel veel liedjes voorkomen die je als groep kunt zingen. Ook is er plek voor een aantal, (soms gedeelde) hoofdrollen die zullen worden toegewezen door jouw zangcoach. We verdelen deze rollen onder alle kinderen dus iedereen zal een stukje solo zingen en spelen.

duo single girl

Jeugd popkoor

Je kunt bij ons ook in een popkoor! We zingen de meest hippe popsongs van NU en we treden 2x per jaar op. Je leert de nieuwste liedjes zingen en je leert meerstemmig zingen.

Het meedoen met een popkoor is een heel seizoen (Vakanties is vrij) kost €10,- per keer en we hebben wekelijks de grootste lol. Maar we willen ook de beste zijn dus we gaan serieus hard aan de slag! Maximaal 20 kinderen per groep.

Tot 16 jaar ben je welkom om met leeftijdsgenootjes te swingen en te zingen! Je leert over samen zingen maar ook over individuele zangtechniek. 7-11 jaar Juniors, 12-15 jaar Teens. En… Oh ja.. we hebben 2x per jaar en uitvoering voor je vrienden en familie. Meld je nu aan en doe mee met de eerste 2 GRATIS proeflessen.

duo single guy

Jeugdkampen

We gaan een paar dagen en nachten aan de slag met een gezellige groep kinderen en coaches om een voorstelling in elkaar te sleutelen. Uiteraard gaan we heel veel zingen en ook wordt creativiteit van je gevraagd omdat we het decor en podium zelf moeten bouwen.

Op de laatste dag hebben we de voorstelling die door de ouders wordt toegejuicht.


Klik hier voor de data en verschillende camps.

Begeleiding audities, grote producties/rollen

Al onze coaches hebben inmiddels veel ervaring opgedaan bij het werken in producties. Denk dan aan TV-shows, grote musicalproducties, voice over werk voor film/tekenfilms of concerten. Het is voor ons van het grootste belang dat de eventuele teleurstellingen bij een afwijzing niet leidt tot een trauma of een negatieve ervaring. We willen onze kinderen bewust maken van de mogelijkheden en hoe dingen gaan binnen producties. Verwachting management dus.

Uiteraard kunnen we uw kind aanmelden via ons netwerk. Echter doen we dat wel pas als we zeker zijn dat de verwachting juist is. We willen dat uw kind zingen leuk blijft vinden. En soms is het dan niet verstandig mee te doen aan een competitie maar soms ook juist wel. Dit gaat volledig in overleg met kind en ouders. Wij hebben hierin een adviserende/begeleidende rol.

Guy sitting down clipped